om mig 

Oprindelig er jeg uddannet i modebranchen, som modelkonstruktør, dameskrædder og designer med speciale i brude og selskabskjoler. Udover det kreative,  har jeg altid haft en stor interesse for mennesker og psykologi. Så I 2020 startede jeg på Tobias skolen i Hadsten for at uddanne mig til psykoterapeut. Det blev den vildeste rejse ind i selvkærlighed, indre balance og dyb mening. 

Interessen for bryllupper, æstetik, kærlighed og den sårbarhed der ligger i valget af en brudekjole har fulgt mig i terapien, blot i en anden form. For gennem mit terapeutiske virke har jeg fra start haft et særligt fokus på det, vi i min terapeutiske retning kalder "Det indre bryllup". Dette begreb indeholder fokus på polaritet og balance mellem det feminine og maskuline som fines i os alle. Terapeutisk har dette videreført en naturlig interesse for parterapi. Parterapi handler for mig om at genskabe balance og en indre forståelse hos mine klienter. Så de bliver i stand til at mødes med større forståelse, sårbarhed og nærvær.


Sara Ditlev
4. års studerende Tobias skolen 

En del af Relationsterapeuterne

Hos Relationsterapeuterne  finder du

Hos Relationsterapeuterne er vi et passioneret team af psykoterapeuter med terapeutisk-erfaring indenfor blandt andet:


* Misbrugsbehandling

* Kernearbejde, at genfinde kontakten til dig selv

* Arbejde med sorg, tab og livets jordskælv  

* Kropsterapi: Når kroppen taler via følelser, smerter eller måske tavshed

Vores fælles paraply er det holistiske menneskesyn og en passioneret nysgerrighed på dig som menneske. For os er det derfor en selvfølge at relation, ro og nærvær er altafgørende for et gunstigt terapeutisk forløb. At lade dig mærke dette, er vores vigtigste opgave som psykoterapeuter. For så ved vi, at vi kan gøre en forskel. 


Hos os finder du: 

* 1:1 Sessioner

* Parterapi 

* Kropsterapi 

* Åndedrætsterapi 

* Nada Café

* Meditationsaftner 

* Workshops

* Inspiration 

Kontakt mig for en forsamtale

Telefontid: 

Onsdag 8.00 -9.00 

Fredag 8.00-9.00

Telefon28150637 

Følg med på

Persondata hos Ro

Jeg indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant i ofrbindelse med booking af dit terapeutiske forløb. Jeg vil derfor kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Ro. 

 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger jeg indsamler

Hvis du ønsker, at høre nærmere om/eller booke et terapeutisk forløb, har jeg brug for at indsamle visse persondata, for at kunne gennemføre  din booking eller kontate dig i forbindelse med forløbet. 

Jeg indhenter oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer.

Ro indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger min hjemmeside

– Sender mig spørgsmål eller booker en tid

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.ro-terapi.com er Ro, Dumpen 2 st, 8800 Viborg, cvr nr. 37320145

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg, for at kunne levere den ydelse, som du har booket. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en booking bekrftelse eller for at kunne kontakte dig til i forbindelse med booking af dit terapeutiske forløb. 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til svar i forbindelse med din booking eller eventueller spørgsnmål til mine forskellige terapeutiske forløb.

Andre modtagere af personoplysninger

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Jeg har min hjemmeside hos one.com , som fungerer som min databehandler. Alle persondata som du oplyser på min hjemmeside vil blive opbevaret i one.com´s datacentre.

 

Dine rettigheder

I forbindelse med dit terapeutiske forløb har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid vil sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få indblik 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

I forbindelse med et terapeutisk forløb fører jeg løbende journal. Jeg opbevarer journalen op til 6 måneder efter endt forløb. 

Kærlig hilsen 

Sara Ditlev 

Ro-terapi.com 

Kontakt

Telefontid Mandag- Fredag 08.00-9.00

Mandag - Fredag
08.00 - 17.00
Lørdag - Søndag
Lukket
unsplash