Genfind balancen og kærligheden til jer selv og hinanden 

Når I vælger at gå vejen sammen

Oplever I at det er svært at nå hinanden helt? At der bliver længere mellem de kærlige øjeblikke og lettere til misforståelser? Måske er en af jer allerede på vej væk? Er det enden på kærligheden mellem jer?  

 

Sådan behøver det ikke at være - for når parforholdet er i krise og alting føles svært og umuligt. Lige der på kanten, står I med nøglen til nye dybder i jer selv og hinanden. Med nøglen til et bevidst kærlighedsforhold. Hvis I tør gå vejen sammen.

Parterapi 

At sige ja 


Gennem mange århundreder har vi sagt "Ja" til hinanden og ja til ægteskabet i kirken. Ægteskabet var førhen en uundværlig konstellation, som sikrede vores overlevelse. I dag behøver vi ikke mere, at sige ja for vores overlevelses skyld. I dag siger vi Ja af kærlighed med ønsket om vores egen og vores fælles lykke. Det skaber nogle helt andre udfordringer - for hvad nu hvis han eller hun ikke er den rigtige? Hvad nu hvis kærlighed er noget mere, noget andet, noget større? Hvad nu hvis græsset er grønnere et andet sted?


Men hvad er kærlighed egentlig?


Alt for mange forveksler forelskelsens rus med kærlighed. Vi forventer derfor at kærligheden skal være en evig strøm af amoriner. Højtflyvende, passionert og konstant i sit udtryk. Men sådan er kærlgiheden ikke - for kærlgiheden er på trods. På trods af de dårlige dage, på trods af kedsomhed og på trods af fejl. Kærlighed er når vi tør se og møde hinanden som hele mennesker helt uden forbehold - når det vi ser ikke nødvendigvis er alt hvad vi drømte om, men når vi tør være sårbare og nærværende med det der er. Kærligheden er når vi igen og igen vælger hinanden til på trods.

Parterapi 

 

Inden vi starter terapien tilbyder jeg altid en gratis forsamtale over telefon til jer begge to. Her vil vi helt kort tale om jeres ønsker for terapien. Derudover vil jeg fortælle jer om min metode som terapeut og vi vil sammen finde et tidspunkt for den første session. 

Antal sessioner

 

Antal sessioner varier meget fra par til par. Men som minimum vil jeg opfordre jer til et forløb over tre gange, med tid mellem sessionerne. Tiden mellem sessionerne er vigtig - og bliver en naturlig forlængelse af terapien.  Da I vil få hjemmeopgaver fra gang til gang. 

Økonomi

 

Parterapi: 950 kr. pr. session 

inclussive gartis forsamtale over telefon.

Parforholdet er det smukkeste spejl og den kærligste læremester, når vi tør, at se os selv og hinanden i øjnene. 

Ro terapi

At lytte, se og forstå hinanden

Som parterapeut ønsker jeg, at skabe et rum hvor jeres kærlighed kan få lov at vokse på ny. Jeg skaber et rum, hvor I får mulighed for at se hinanden og jer selv med nye øjne.


At gå i relation


Når vi taler om parforhold kan vi ikke komme uden om at tale om tilknytningsmønstre. Tilknytningsmønstre er måden hvor på vi har lært, at gå I relation med os selv og andre. Det har en kæmpe betynding for vores adfærd i parforholdet. Det har også en kæmpe indflydelse på måden vi betragter vores partner og os selv. Derfor vil I kunne opleve, at jeg fra session til session vil skifte mit fokus mellem jer alt efter det problem i står i. Dette gør jeg for at få mere dybde i terpien og dermed hjælpe jer til en dyberre forståelse af den udfordring i står i. 

Utroskab 

 

Når utroskab opstår kan det skyldes mange ting. Mange tror, at det udelukkende er et billede på parforholdets mangler? Det kan det være, men det kan også handle om noget dybere. For hvordan går vi i relation med os selv, vores partner og mennesker generelt? Eller hvad har vi lært om nærhed og kærlighed ? Er kærligheden måske mere tryg, hvis vi ikke holder os til en? Eller er vores forhold allerede dødt? Bliver vores partner billede på svære relationer fra vores fortid?.

Utroskab kan være et symtom på mange ting - men behøver ikke, at være lig med parforholeds afslutning. Er I villige til at kigge bag om utroskaben, bag om svigtet og ind i hinandens inderste? Er I det, så kan krisen vendes til mere og større nærhed. Men det kræver, at begge parter er villige til at kigge ind i sig selv og relationen. 

 

 
 
 
 
 

Når utroskab opstår, kan det være svært at se vejen tilbage - men det er muligt, hvis I begge er indstillet på det 

                                                                    Din kærlighed falmer i vinterens mørke

                                                                          Og stråler igen gennem glødende øjne

                                                                                                                                       Øjne som ikke er mine

                                                

Jeg sidder alene og prøver at forstå

Hvad er det hun kan og hvad gemmer de øjne

                                      Er det mening, lykke og kærlighed?

                                          Eller blot flammer af lyst og af længsel

                                                  Efter det der engang aldrig blev?

             Er det frygten for roen vi havde?

     Angsten for at mærke og se

Alt det som for øjet er skjult?

 

Jeg sidder alene i natten

Tænker og tænker – for jeg kan ikke forstå

At alt det vi havde er væk

 

Nu er du hos hende og det kan jeg forstå

For jeg ved at i stormen er meningen stor

                      Og når stormen er stor bliver roen for lille

 

Men hvis bare du vidste

Hvad roen den gemmer  

Af dybder og storme med et varmere strøg end den du lige nu jagter

For jeg ved den kan vokse og ved den kan gro, med rødder så stærke og kroner så høje, at selv stormen må standse og mærke sin ro

 

 

                                          Men din kærlighed er falmet i vinterens mørke

                                                                                Og måske ser jeg den aldrig igen?

Kontakt

Telefontid Mandag- Fredag 08.00-9.00

Mandag - Fredag
08.00 - 17.00
Lørdag - Søndag
Lukket
unsplash