Genfind balancen og kærligheden til jer selv og hinanden 

Når I vælger at gå vejen sammen

Oplever I at det er svært at nå hinanden helt?At der bliver længere mellem de kærlige øjeblikke og lettere til misforståelser? Måske er en af jer allerede på vej væk? Er det enden på kærligheden mellem jer?  

 

Sådan behøver det ikke at være - for når parforholdet er i krise og altingføles svært og umuligt. Lige der på kanten, står I med nøglen til nye dybder ijer selv og hinanden. Med nøglen til et bevidst kærlighedsforhold. Hvis I tør gå vejen sammen.

Parterapi 

At sige ja 


Gennem mange århundreder har vi sagt "Ja" til hinanden og ja til ægteskabet i kirken. Ægteskabet var førhen en uundværlig konstalliation, som sikrede vores overlevelse. I dag behøver vi ikke mere, at sige ja for vores overlevelses skyld. I dag siger vi Ja af kærlighed med ønsket om vores egen og vores fælles lykke. Det skaber nogle helt andre udfordfringer - for hvad nu hvis han eller hun ikke er den rigtige? Hvad nu hvis kærlighed er noget mere, noget andet, noget større? Hvad nu hvis græsset er grønnere et andet sted?

Men hvad er kærlighed egentlig?
Alt for mange forveksler forelskelsens rus med kærlighed. Vi forventer derfor at kærligheden skal være en evig strøm af amoriner. Højtflyvende, passionert og konstant i sit udtryk. Men sådan er kærlgiheden ikke - for kærlgiheden er på trods. På trods af de dårlige dage, på trods af kedsomhed og på trods af fejl. Kærlighed er når vi tør se og møde hinanden som hele mennesker helt uden forbehold - når det vi ser ikke nødvendigvis er alt hvad vi drømte om, men når vi tør være sårbare og nærværende med det der er. Kærligheden er når vi igen og igen vælger hinanden til på trods.

Parterapi 

 

Inden vi starter terapien tilbyder jeg altid en gratis forsamtale over telefon til jer begge to. Her vil vi helt kort tale om jeres ønsker for terapien. Derudover vil jeg fortælle jer til om min metode som terapeut og vi vil sammen finde et tidspunkt for den frøste session. 

Wedding Anniversary

Jul 20, 2022

Antal sessioner

 

Antal sessioner varier meget fra par til par. Men som minimum vil jeg opfordre jer til et forløb over tre gange, med tid mellem sessionerne. Tiden mellem sessionerne er vigtig - og bliver en naturlig forlængelse af terapien.  Da I vil få hjemmeopgaver fra gang til gang. 

Som parterapeut ønsker jeg, at skabe et rum hvor jeres kærlighed kan få lov at vokse på ny. Jeg skaber et rum, hvor I får mulighed for at se hinanden og jer selv med nye øjne.


At gå i relation


Når vi taler om parforhold kan vi ikke komme uden om at tale om tilknytningsmønstre. Tilknytningsmønstre er måden hvor på vi har lært, at gå I relation med os selv og andre. Det har en kæmpe betynding for vores adfærd i parforholdet. Det har også en kæmpe indflydelse på måden vi betragter vores partner og os selv. Derfor vil I kunne opleve, at jeg fra session til session vil skifte mit fokus mellem jer alt efter det problem i står i. Dette gør jeg for at få mere dybde i terpien og dermed hjælpe jer til en dyberre forståelse af den udfordring i står i. 

At lytte, se og forstå hinanden

Økonomi

 

Parterapi: 950 kr. pr. session 

inclussive gartis forsamtale over telefon.

Utroskab 

 

Når utroskab opstår kan det skyldes mange ting. Mange tror, at det udelukkende er et billede på parforholdets mangler? Det kan det være, men det kan også handle om noget dybere. For hvordan går vi i relation med os selv, vores partner og mennesker generelt? Eller hvad har vi lært om nærhed og kærlighed ? Er kærligheden måske mere tryg, hvis vi ikke holder os til en? Eller er vores forhold allerede dødt? Bliver vores partner billede på svære relationer fra vores fortid? .

Utroskab kan være et symtom på mange ting - men behøver ikke, at være lig med parforholeds afslutning. Er I villige til at kigge bag om utroskaben, bag om svigtet og ind i hinandens inderste? Er I det, så kan krisen vendes til mere og større nærhed. Men det kræver, at begge parter er villige til at kigge ind i sig selv og relationen. 

 

Parforholdet er det smukkeste spejl og den kærligste læremester, når vi tør, at se os selv og hinanden i øjnene. 

Ro terapi

Tantrisk bevidsthed 

Når kærligheden bliver bevidst

    Når vi tør leve i nuet 

         Når vi tør møde hinanden med alt hvad vi er 

Når kærlighed bliver healende 

Betaling:  

Betaling foregår via faktura som tilsendes efter hver session. Ved aftale om forløb på minimum 3 gange  er det også muligt at betale en samlet faktura efter 1. session. Her opnår I 10% rabat på forløbet  

Økonomi, priser og betaling 

Forsamtale: Gratis 

Forsamtalen foregår via telefon og er en indledende samtale du booker en session Parterapi: 950 kr. 

En parterapeutisk session er af 90 min varighed og foregår med fysisk fremmøde i klinikken i st. Sct. Hans Gade i Viborg. Efter ønske kan en session evt. laves over zoom, hvis dette passer jer bedre. Men hvis det er muligt, anbefaler jeg altid fysisk fremmøde.


unsplash