Psykoterapi for krop, sind og sjæl 

At finde hjem 

Genskab forbindelsen til hele dig 

Psykoterapeutisk forløb 

Er du kommet langt væk "hjemmefra" og oplever at: 


Du har svært ved at mærke og lytte til dig selv? 
Du har svært ved at se egne styrker? 

Du står måske midt i et af livets jordskælv? 


... Tænk hvis det kunne være anderledes. Tænkt hvis livet kunne føles, opleves og være anderledes. Tænkt hvem du ville være, hvad du ville kunne  og hvordan livet ville føles her fra? 
Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at se, møde og forstå dig selv -så du kan stå stærkere i dig selv og leve det liv du drømmer om. 
Forløb 1 : 1 sessioner 


Det er forskelligt hvor langt et psykoterapeutisk forløb skal være. For nogen vil få sessioner være nok, mens det for andre kan være nødvendigt med et længere forløb. Noget af det jeg selv har erfaret er vigtigheden af tid. Af ikke at haste noget igennem  - men at give processen den tid det kræver. Tiden mellem sessionerne er også særligt vigtig - fordi det er her du lærer at bringe dine indsigter ud i livet. Lidt som at tage et kørekort med en kørelærer ved din side. Her lærer reglerne, lærer at køre samt hvordan  du vedligeholder din bil. Først når du er alene, bliver du for alvor testet i din kunnen. Sådan er terapi også - og derfor er der ikke et forløb der er ens. Inden du starter, taler vi om dine ønsker og behov for forløbet. Så vi kan lave den plan der giver mest mening for netop dig. 

Økonomi

Sessioner af 90 min 

Pris: 700 kr. 


Inden du starter i et psykoterapeutisk forløb:


Når du starter et psykoterapeutisk forløb, er det vigtigt, at finde den helt rigtige terapeut. Fordi tryghed og kemi er altafgørende for gode resultater. Jeg arbejder ud fra teorien om "at vi såres i relationer og heales i relationer". Dermed sagt, at en tryg og nærværende terapeutiskrelation kan være alt

afgørende for healing af de såringer du har med dig. 
Derfor starter et forløb altid med en gratis forsamtale over telefon, så du kan mærke, om jeg er den rigtige terapeut for dig. 


Betaling:  

Betaling foregår via faktura som tilsendes efter hver session. Ved aftale om forløb på minimum 5 gange  er det også muligt at betale en samlet faktura efter 1. session. Her opnår du 10% rabat på forløbet  

Økonomi, priser og betaling 

Forsamtale: Gratis 

Forsamtalen foregår via telefon og er en indledende samtale du booker en session Psykoterapi: 700 kr. 

En terapeutisksession er af 90 min varighed og foregår med fysisk fremmøde i klinikken i st. Sct. Hans Gade i Viborg. Efter ønske kan en session evt. laves over zoom, hvis dette passer dig bedre. Men hvis det er muligt, anbefaler jeg altid fysisk fremmøde.


Den japanske have


Jeg bor i den japanske have

I mit tempel

I mit sind

Jeg sidder fin og rank med blikket rattet ind

 

I er her alle tre

I er med mig her i roen

VI har hinandens ryg

Vi sidder hver for sig med blikket rettet ud

 

Vi har et mål i sigte

En drøm vi skal opnå

Hver for sig og sammen vi vores vej må gå

 

Vi rækker både ud og ind

Ud fra roen

Ind i roen

Det er det der danner rammen for essensen vi har med

 

For vi er den Japanske haveunsplash